Retourbeleid voor joyinmaking.be

Laatst bijgewerkt: 08/10/2023

Bij joyinmaking.be streven we ernaar om hoogwaardige op maat gemaakte producten te leveren die aan jouw verwachtingen voldoen. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, bieden we een retourbeleid om je te helpen.

Retourvoorwaarden:

 1. Retourperiode: Je hebt 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling om een retourverzoek in te dienen.
 2. Beschadigde of defecte producten: Als het ontvangen product beschadigd of defect is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op via info@joyinmaking.be om het probleem te melden. We zullen de situatie beoordelen en passende maatregelen nemen, zoals het verstrekken van een vervangend product of het retourneren van jouw aankoopbedrag.
 3. Onjuiste bestellingen: Als je per ongeluk het verkeerde product hebt ontvangen, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op via info@joyinmaking.be. We zullen regelingen treffen voor de retournering van het verkeerde product en de levering van het juiste product zonder extra kosten.
 4. Retourneren vanwege persoonlijke voorkeur: Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop en het product is niet beschadigd of defect, kun je contact met ons opnemen via info@joyinmaking.be om een retourverzoek in te dienen, dit kan enkel bij een niet gepersonaliseerd product. In dit geval zijn de retourkosten voor jouw rekening. Zodra we het product in ongebruikte en verkoopbare staat hebben ontvangen, zullen we een terugbetaling verwerken voor het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten.

Retourproces:

 1. Neem contact met ons op via info@joyinmaking.be om jouw retourverzoek in te dienen. Vermeld hierbij jouw ordernummer en de reden voor de retournering.
 2. Na goedkeuring van jouw retourverzoek ontvang je instructies voor het retourneren van het product.
 3. Verpak het product veilig en retourneer het binnen 5 dagen na ontvangst van de retourinstructies.
 4. Zodra we het product in goede staat hebben ontvangen, zullen we de retour verwerken en jou op de hoogte brengen van de terugbetaling.

Opmerkingen:

 • Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen kunnen accepteren voor producten die zijn aangepast of op maat zijn gemaakt, tenzij ze beschadigd of defect zijn.
 • Retourzendingen moeten in de originele verpakking en in verkoopbare staat worden geretourneerd.
 • We behouden ons het recht voor om retourverzoeken te weigeren als ze niet voldoen aan onze retourvoorwaarden.
 • Retourneren bij afzien van aankoop binnen de termijn van 14 dagen kan enkel wanneer het pakket ongeopend is.

Dit retourbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Zorg ervoor dat je regelmatig controleert op updates. Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@joyinmaking.be.