Algemene voorwaarden voor joyinmaking.be

Laatst bijgewerkt: 08/10/2023

Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan op joyinmaking.be (“de Website”). Door producten te bestellen via de Website, ga je akkoord met deze Voorwaarden en verbind je jezelf tot de naleving ervan.

1. Bestellingen en Aankopen

1.1. Producten: joyinmaking.be biedt op maat gemaakte producten aan. Alle bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid.

1.2. Bestelling: Door een bestelling te plaatsen via de Website, ga je een bindende overeenkomst aan om het product te kopen tegen de op dat moment geldende prijs en voorwaarden.

1.3. Annulering: Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te annuleren of te weigeren naar eigen goeddunken.

2. Prijzen en Betaling

2.1. Prijzen: De prijzen van onze producten worden vermeld op de Website en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

2.2. Betaling: Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die op de Website worden vermeld. Betaling moet volledig worden voltooid voordat de bestelling wordt verwerkt.

3. Verzending en Levering

3.1. Verzending: We streven ernaar om bestellingen binnen de op de Website aangegeven termijnen te verzenden. Leveringstermijnen zijn echter indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de aard van het product.

3.2. Risico: Het risico van verlies of schade aan de producten gaat over op de klant op het moment van levering.

4. Retouren en Terugbetalingen

Zie ons Retourbeleid voor informatie over retournering en terugbetalingen.

5. Intellectuele Eigendom

5.1. Inhoud: Alle inhoud op de Website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en ontwerpen, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten en mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder onze toestemming.

6. Privacy en Gegevensbescherming

Ons privacybeleid regelt het gebruik van persoonlijke gegevens die we verzamelen. Door de Website te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden van ons privacybeleid.

7. Beperking van Aansprakelijkheid

7.1. Uitsluiting: We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of de Website.

7.2. Beperking: Onze totale aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat je hebt betaald voor het product.

8. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

Deze Voorwaarden worden beheerst door het Belgische recht. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in België.

9. Wijzigingen aan de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie zal altijd beschikbaar zijn op de Website.

Joy in making

Weegbrugstraat 15

9185 Wachtebeke

België

Ondernemingsnummer: 0647.770.156

Kleine onderneming onderworpen aan de
vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.